Gastenboek

Onderaan deze pagina heeft ook u de kans om uw ervaringen met Sweet & Luxurious Events  te delen.

Wij horen graag van u.

-
(3684)
<
(4) Niall en Zaripha
Sun, 30 March 2014 00:27:22 +0000

Hartstikke bedankt voor de felicitaties! Wij hebben een prachtige dag gehad en waren erg tevreden over het snoepbuffet! Het zag er goed uit en al onze gasten waren erg blij met hun snoepzakje na afloop!

Bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet,

Niall en Zaripha

(3) Ismene la Fleur
Wed, 26 March 2014 19:46:10 +0000

Hierbij wil ik jullie heel erg bedanken voor het organiseren van mijn zuster haar bridal shower. Mijn zus gaf vanaf het begin aan dat ze absoluut geen ordinair vrijgezellenavond wilde hebben. Maar jullie hadden alles heel mooi georganiseerd en het thema chic and bling bling was precies goed gekozen. De avond begon goed vanaf de welkoms cocktails en iedereen genoot van de desserttafel. De spelletjes waren ook heel gezellig en wat een mooie beauty mandjes als bedankjes. Ik had het in mijn uppie never nooit zo mooi kunnen organiseren. Ook namens Sabine heel erg bedankt ( haar bride to be sjerp hangt boven haar bed). Vriendelijke groetjes van Ismene en Sabine.

(2) Mireille en Andre van Houten
Tue, 25 March 2014 10:15:18 +0000

Toen wij jullie ontmoette op de beurs op de Rai waren we aangenaam verrast. We hadden meteen zo een leuk gesprek dat wij meteen een intake gesprek hebben afgesproken ondanks dat onze bruiloft nog bijna 2 jaar weg was. Tijdens het intake gesprek was er een zeer ontspannen sfeer en we hadden echt het gevoel dat wij serieus werden genomen. Ondanks dat wij een klein budget hadden gingen jullie meteen voor ons aan de slag. Het contact was ook goed en jullie dachten echt met ons mee. Onze locatie was een buurt centrum maar jullie hebben het omgetoverd tot een ware danszaal. De tafels en stoelen zagen er prachtig uit en alles was zoveel mooier dan ik had mogen dromen. Het leek wel op iets wat je in amerikaanse filmen ziet.De sweettable was precies in onze kleuren roze en wit en in het midden was onze cupcake bruidstaart het middelpunt. Onze gasten hebben werkelijk zitten smullen van alle lekkere desserts. De roze ferrero Rocher bedankjes aan het einde van de avond maakte alles dan ook echt keurig af. Wij danken jullie hartelijk voor jullie inzet tijdens onze bruiloft. Met de vriendelijke groeten van Mireille en Andre van Houten

(1) Rosalinda de Meier
Tue, 25 March 2014 10:13:57 +0000

Ik zat werkelijk met mijn handen in het haar omdat ik voor mijn beste vriendin een babyshower moest organiseren. Ik kreeg jullie telefoonnummer van een kennis. Ik belde jullie zwaar in paniek op omdat ik nog maar 2 weken had. Jullie hadden eigenlijk geen plek meer voor een intake gesprek maar ik kreeg toch nog een plekje aan het einde van die avond. Wat was ik blij toen ik na het gesprek naar huis ging. Er werd meteen een concept gemaakt waar ik zeer tevreden over was en ik had meteen het gevoel en het vertrouwen dat ik alles aan jullie kon overlaten.Binnen 2 dagen had ik de digitale uitnodiging in my mail en die was prachtig door jullie ontworpen. Op de dag zelf waren jullie er vroeg bij om het huis te versieren en alles klaar te zetten. De dessert tafel zag er prachtig uit en echt alles was blauw/roze omdat mijn vriending het geslacht van de baby nog even geheim wilde houden. 3 dagen van voor de babyshower besloot zij plotseling dat zij het toch wilde vertellen en toen kwamen jullie met het idee van een gender reveiling taart (had ik nog nooit van gehoord). Maar het was een prachtige taart en van binnen was hij blauw :) . De cakepop giveways waren ook helemaal in thema. Dankjewel voor al jullie hulp en mijn vriendin zegt ook heel erg bedankt namens haar en haar man. Groetjes van Rosalinda.

<

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
2 + 8=