Snoepbuffetten.

Verschillende soorten snoep worden gepresenteerd op een mooi aangeklede tafel met snoepschepjes waarmee de gasten zelf een snoepzakje kunnen vullen en mee naar huis kunnen nemen.
Dit als vervanging van het traditionele bedankje.

Snoepbuffetten zijn een prachtige manier om van uw bruiloft, verjaardag, kinderfeest, of andere feestelijke aangelegenheid iets unieks te maken. Nu geen bedankjes meer die toch maar in de kast verdwijnen. Nee u verrast u uw gasten met een bedankje die ze helemaal zelfs kunnen samenstellen. Men kiest het snoep wat men lekker vindt en u weet zeker dat uw gasten met volle tevredenheid zullen nagenieten van uw feest. Natuurlijk kunt u zelf ook wel een snoepbuffet organiseren, maar er komt toch wel wat werk bij kijken. U moet zorgen voor geschikte snoeppotten, en vergist u niet hoe mooier de potten hoe mooier het buffet. Daar kunt u niet omheen. Ook heeft u nog snoepschepjes nodig, tafelkleden, snoepzakjes en natuurlijk genoeg snoep voor al uw gasten. Ook moet u de tafel bekleding en decoratie verzorgen en daarna alles nog opbouwen en na afloop weer afbouwen en alle potten wassen en wegzetten. S & L Events neemt u die zorgen uit handen zodat u uw kostbare tijd aan de andere belangrijke dingen van uw feest kunt besteden.

Samen bespreken wij het thema,de kleur en al uw persoonlijke wensen zodat wij voor uw een snoepbuffet op maat kunnen ontwerpen. Wij leveren een all inclusive Candy Buffet! Dat houdt in dat u zelf nergens aan hoeft te denken. Wij zorgen voor de aangeklede buffetttafels, met prachtige snoeppotten en schepjes. En die worden door ons ook weer keurig netjes opgeruimd. We zorgen voor de snoepzakjes die eventueel gepersonaliseerd kunnen worden. En uiteraard zorgen wij voor het heerlijke snoep. U kunt uit een uitgebreid assortiment kiezen en heeft u speciale wensen laat het ons weten, zoals bijvoorbeeld suikervrij snoep. Wij zullen onze uiterste best doen om aan al uw wensen tegemoet te komen.

Ons motto is nog steeds wij ontwerpen voor ieder budget een passend buffet!

U heeft al een snoepbuffet vanaf  € 2,25 per persoon.

Neem contact met ons op voor onze actuele prijzen.

DSCF3811.jpg